SkyORB

SkyORB 2.2.9

Fascinerende 3D-app om de ruimte te ontdekken

Ook zo gefascineerd door het heelal? Dan is SkyORB echt iets voor jou. Met deze app heb je van alles tot je beschikking om naar de ruimte te staren.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Soepele 3D interface
  • Gedetailleerde beelden van het heelal
  • Makkelijk zoeken en navigeren
  • GPS-mogelijkheid op mobiele apparaten

TEGEN

  • Het renderen van de 3D graphics kan erg traag gaan
  • Uitgebreide informatie over de planeten alleen beschikbaar in de premium versie

Goed
7

Ook zo gefascineerd door het heelal? Dan is SkyORB echt iets voor jou. Met deze app heb je van alles tot je beschikking om naar de ruimte te staren.

Een schitterend gemaakt 3D-kijkje in het heelal

SkyORB bestaat uit zeven verschillende tools, waaronder een 3D-sterrenkaart, 3D-planetarium, efemeride-gegevens, zoekmachine, het weer, een zonneklok en meer. Zo brengt SkyORB het hele universum naar je scherm en zoek je naar sterren, planeten, manen, kometen en asteroïden. De app wordt regelmatig geüpdatet met alle nieuwe bevindingen en ontdekkingen uit de ruimte.

Een punt kiezen vanaf waar je naar de planeten kijkt is één van de meest interessante dingen in SkyORB. Het is fascinerend om te zien hoe het universum eruit ziet vanaf bijvoorbeeld Jupiter en Neptunus. Vooral de aarde lijkt vanaf hier slechts een kleine ster. De details in SkyORB zijn erg indrukwekkend, met real-time weerpatronen en updates voor alle planeten. Wil je een planeet van nog dichterbij bekijken, dan kun je er ook "landen", hoewel de details hier beperkt zijn.

Er is genoeg te beleven met deze gratis versie. Kies je voor de premium versie, dan ben je van de irritante pop-ups af, zoom je beter in en krijg je verbeterde informatievensters over de diverse planeten.

Uitstekende 3D-navigatie van het heelal

De 3D-interface is erg soepel en het navigeren is leuk en simpel. Het zou echter wel handig zijn als de knoppen boven in beeld labels hadden die weergeven waar ze voor dienen. Nu is het met vallen en opstaan leren wat ze doen.

SkyORB is verkrijgbaar voor bijna alle platforms. Zo kunnen bijvoorbeeld kinderen zowel onderweg als thuis achter de pc van alles leren over het heelal. Het leuke van SkyORB op een mobiel apparaat is de GPS-mogelijkheid, die je precies laat zien hoe de sterren en planeten zich verhouden tot je huidige locatie.

Het grootste probleem van SkyORB is dat het programma nogal traag kan zijn. De 3D graphics doen het prima op een PC, maar op een mobiel apparaat reageert het niet zo goed en navigeren kan tergend langzaam zijn.

Een aanrader voor iedereen met interesse in astronomie

SkyORB is een fascinerend programma voor iedereen die interesse heeft in het heelal. Op een pc werkt het allemaal wel soepeler dan op een mobiel apparaat.

Meeste downloads Wetenschap voor android

Meer

Beoordelingen about SkyORB